Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Chapter 6



Τα ίχνη τον οδήγησαν αρκετά μακρυά. Προχώρησε στα αδιάφορα στενά της πόλης, έως ότου έφτασε σε μία κοινή εσοχή δύο πολυκατοικιών .
Σκουπιδοτενεκέδες τιγκαρισμένοι με βρωμερά απορρίματα. Ξεσκισμένες σακούλες από νύχια γάτας και χυμένα αποφάγια επάνω στο δρόμο. Όλα αυτά, καθώς και μία εμετική οσμή πλαισίωναν την είσοδο ενός ημιυπογείου.
Τα ίχνη σταματούσαν εκεί.
Σήκωσε το κεφάλι και κόιταξε πάνω από την πόρτα την φθορίζουσα επιγραφή "Gulp of Life" . Ητάν ένα bar, ένα καταγώγι που υπο άλλες συνθήκες δεν θα έκανε ποτέ του τον κόπο να του ρίξει δεύτερη ματιά.
Βιαστηκά άνοιξε την πόρτα για να αποφύγει την δυσοσμοία των σκουπιδιών και βρέθηκε στην κορυφή μίας φιδογυριστής σκάλας μέσα σε έναν σκοτεινό προθάλαμο. Μια δεύτερη πόρτα ξεχώριζε χαμηλά στο βάθος. "Αυτή θα πρέπει να είναι η κύρια είσοδος...επιτέλους !" Κατεβαίνοντας την σκάλα θυμήθηκε τον φόβο που ένιωθε μικρός όταν του ζηταγε η γιαγιά του να πάει στο κελάρι για να της φέρει λάδι και κρεμύδια. Το έτρεμε εκείνο το κελάρι. Η μουσική τον επανέφερε στο παρόν. Είχε φτάσει. Ανοιξε την πόρτα... "Ο θεέ μου ευχαριστώ !"
Γυναίκες... Τόσες πολλές, τόσες όμορφες sexy γυναίκες... δεν είχε ξαναδεί ποτε στη ζωή του τέτοιο πράγμα...Ενα μπαρ γεμάτο ΜΟΝΟ απο γυναίκες. Ίσως ήταν ο μόνος άντρας εκεί μέσα. Προχώρησε λίγα μέτρα πιο μέσα, σκοντάφτοντας επάνω σε βυζά και τρεκλιζοντας επάνω σε κάτι κώλους. Όλες τους τον κοιτούσαν με βλέμμα λάγνο σαν να ήθελαν να του πουν "ξέσκισε με εδω και τωρα ". Ξαφνικά τα μάτια τού άνοιξαν διάπλατα με αυτό που αντίκρυσε. Δίπλα στο μοναδικό άδειο σκαμπό του μαγαζιού βρίσκονταν εκείνη.. Η Τέμπορα ! Εεε...η Σούζι. Φτιαγμένη ακριβως όπως την είχε πλάσει η φαντασία του... Με το λευκό σούπερ μικροσκοπικό φόρεμα της και τα βαριά της στήθη να ανταγωνίζονται το ένα με το άλλο για να ξεκλέψουν λίγα κυβικά εκατοστά πολύτιμου χώρου μέσα στο κολασμένα ασφυκτικό μπούστο της. Καθισμένη στην άκρη του μπαρ κοιτάζοντας τον, ανοιγόκλεινε τα υπέροχα μπούτια της στον ρυθμό της μουσικής. Όλα ήταν σαν σε όνειρο. "Βεβαίως και θα πας να της μιλήσεις ηλίθιε μπουχέσα" είπε στον εαυτό του λίγο πρίν ξεκινήσει.
Όλα ήταν σαν σε όνειρο αυτο το βράδυ. Όλα εκτός από εκείνον τον παλιομπάσταρδο τον μπάρμαν. Κοιτούσε τον Τζόναθαν με τα μικροσκοπικά κακόβουλα ματάκια του από την στιγμή που μπήκε στο μαγαζί και χαμογελούσε γεμάτος πονηριά. Έπειτα μόλις τον είδε να κάθετε δίπλα στη Σούζι έτρεξε να πάρει την παραγγελεία θυμίζοντας αράχνη που τρέχει να τυλίξει το θύμα στον ιστό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου