Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Chapter 10


"Πως με λένε...;", αναρωτήθηκε, καρφώνοντας το βλέμα του στην αφίσα που υπήρχε στον τοίχο του μπάρ. "TWIN PEAKS - Fire walk with me" έγραφε με περίεργα χρώματα και έδειχνε ένα δρόμο που συνέχιζε ανάμεσα από δύο βουνοκορφές. "Τι παράξενη αφίσα... Δεν βρήκαν τίποτα άλλο να βάλουν στον τοίχο οι μαλάκες;", σκέφτηκε και γύρισε το βλέμμα του προς τη Σουζι. "Σούζι?? Που πήγε η Σούζι?", ρώτησε απορρημένος και χωρίς να χάσει στιγμή περπάτησε προς την έξοδο για να την ψάξει.

Ανεβαίνοντας τη φιδογυριστή σκάλα που οδηγούσε έξω από το μαγαζί, ένιωσε πως κάτι περίεργο συμβάινει. "Ίσως να είναι εκείνοι οι γίγαντες με το μοσχαράκι που έφαγα χθες και δε με άφησαν να κοιμηθώ...", καθησύχασε τον εαυτό του και άνοιξε την πόρτα.

Έκανε τρια ευθεία βήματα για να αποφύγει τα ενοχλητικά έντομα που πετούσαν πάνω από τα σκουπίδια και έμεινε ακίνητος να κοιτάζει, γυρνώντας το κεφάλι του μία δεξιά και μία αριστερά.

Φως. Ήτανε μέρα.

Τί είχε συμβεί? Πόση ώρα είχε περάσει μέσα στο μπαρ? Τελικά πότε μπήκε μέσα σε εκείνο το καταγώγι?

Μη μπορώντας να προσδιορίσει χρονικά πως πέρασαν οι τελευταίες ώρες, σκέφτηκε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να επιστρέψει και να ρωτήσει τον Αλφόνσο. Γυρνώντας προς την είσοδο του μαγαζιού δεν μπορούσε να αντιληφθεί αυτό που έβλεπε μπροστά του. 'Η καλύτερα, αυτό που δεν έβλεπε.

Σκουπίδια.

Περισσότερα σκουπίδια.

Και στη μέση ένας τοίχος γεμάτος υγρασία και σκουριά από τις σωληνώσεις του νερού.

Τι απέγινε το Gulp of Life;



4 σχόλια:

  1. Μαλάκες γαμάτε όλοι σας!
    Εύγε!!

    Έχω πολύ αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρεπιπτώντος, επειδή είστε και λίγο βλάκες, ελπίζω να ψάξατε στο ίντερνετ τί είναι το Twin Peaks και να το κατεβάσετε για να το δείτε. Από τις καλύτερες σειρές που έχουν φτιαχτεί ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χέσε ρε βλάκα με το Twin Peaks!
    Eδώ γράφεται ολόκληρο έπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα uberto eco τω ubeto eki !

    Μαλάκα uberto, οταν εμείς τα βλέπαμε αυτά, εσύ μάθαινες ποκα και εικοσιμία ! Τσουτσεκάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή